Плмогіте вирішити номер 140

Плмогіте вирішити номер 140 Лена 60: 12 = 5 м / секВаря 60: 15 = 4 м / секЖеня 60: 20 = 3 м / секНайшвидша Лена 60: 12 = 5 м / сек швидкість Олени60: 15 = 4 м / сек швидкість Вари60: 20 = 3 м / сек швидкість ЖеніСлідуючи з даних обчислень, […]

Які особливості будови характерні для представників класу павукоподібних

Які особливості будови характерні для представників класу павукоподібних У всіх павукоподібних чотири пари ходильних ніг. Паукообразние- хижаки, що нападають на інших жівотних.для цих цілей у них є різні пріспособленія- отруйні залози, павутинні бородавки .Довжина тіла павукоподібних від 0,1 до 12см. До павукоподібних відносяться наземні членистоногі, дихаючі за допомогою трахей і легкі. Тіло поділяється на головогруди […]

, А то я ща помру від цієї фегні завдання на фото 1 і 2

, а то я ща помру від цієї фегні завдання на фото 1 і 2 До природних прав відноситься право на життя. З історії можна навести масу прикладів, коли це право порушувалося законом. наприклад, наявність рабства в стародавньому світі. Раб не міг вільно розпоряджатися своєю свободою, своїм життям, його свобода і життя належали рабовласникові і […]

Ребяяяяят,

Ребяяяяят, 2Al + 3H2SO4 = Al2 (SO4) 3 + 3H2Zn + H2SO4 = ZnSO4 + H2 Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of […]

У ящику лежать 5 іграшок: відерця лопатки м’ячики лопаток в3 рази більше ніж відерець скільки в ящику іграшок кожного

У ящику лежать 5 іграшок: відерця лопатки м'ячики лопаток в3 рази більше ніж відерець скільки в ящику іграшок кожного 3 лопаток1 відерце1 м'ячразом 5 іграшок Так як лише 5 іграшок, і при цьому лопаток в 3 рази більше, ніж ведрок, то ведрко одне, м'ячик один, лопаток 3.Відповідь: 1 ведрко, 3 лопатки і 1 м'ячик.

Із села виїхали в протилежних напрямах два велосепедіста зі швидкістю 30 км / год і 28 км / год яку відстань буде між ними через 3 години

Із села виїхали в протилежних напрямах два велосепедіста зі швидкістю 30 км / год і 28 км / год яку відстань буде між ними через 3 години 30 + 28 = 58 км / год загальна швидкість58 * 3 = 174 км між ними буде через 3 годиниможна ще так:30 * 3 = 90 км […]