На човні турист проплив 24 км, що в 3 рази менше того відстані, яку він пройшов пішки яка довжина всього маршруту

На човні турист проплив 24 км, що в 3 рази менше того відстані, яку він пройшов пішки яка довжина всього маршруту 1) 24 * 3 = 72 (км) пройшов пішки2) 24 + 72 = 96 (км) довжина маршрутуВІДПОВІДЬ 96 км 24 * 3 = 72 (км) - пішки72 + 24 = 96 (км) - всьогоВідповідь: […]

Треба написати 5 складних речень з негативними займенниками СРОЧНО

Треба написати 5 складних речень з негативними займенниками СРОЧНО Ніщо не турбувало мене, поки тітка не приїхала до нас.Ніхто не виявив свої почуття так, як це зробив мій дідусь.Мені не було чого їм сказати, тому що я не знав відповіді на це питання.Ніякої лікар не умовить мене лягти в лікарню, тому що госпіталі - мій […]

З 14 годин до 16 годин вантажівка їхала зі швидкістю 60км / год, а о 16 годині він збільшив швидкість на 10км / год Яке відстань вантажівка проїхав з 14 годин до 18

З 14 годин до 16 годин вантажівка їхала зі швидкістю 60км / год, а о 16 годині він збільшив швидкість на 10км / год Яке відстань вантажівка проїхав з 14 годин до 18 1) 16-14 = 2 години 2 * 60 = 120 км проїхав за 2 години 2) 18-16 = 2 години 60 + […]

Як вели себе в російських землях монголи

Як вели себе в російських землях монголи Непогано а якщо точніше вони грабували і нападали на поблизу лежайщіе села і забирали звідти все золото коштовності та цінні речі худобу По різному. Здійснювали набіги на південні руські князівства, допомагали північним російським князівствам відбитися від тевтонських рицарів, а також допомагали російським князям битися один проти одного ...

10105: 43,37696: 64,10450: 38,

10105: 43,37696: 64,10450: 38, Подивіться відповідь у додатку ... docx 3567 29 37696 64 10450 38 10105 43 49344 3229 123 320 589 76 275 86 235 32 1 542 66 569 285 150 173 58 512 266 129 160 87 576 190 215 13487 576 190 215 128 0 0 0 0 64 64 […]