50 школярів саджали дерева в парку 30 осіб копали лунки інші розвантажували саджанці з вантажівок скільки людина займалося розвантаженням

50 школярів саджали дерева в парку 30 осіб копали лунки інші розвантажували саджанці з вантажівок скільки людина займалося розвантаженням 1) 50-30 = 20 (ч.) - розвантажували саджанці 50-30 = 20Або здечь якийсь підступ?

Математика

Математика 1) 48 помножити на 8 отримаєш скільки в перший день 2) 48 помножити на 5 отримаєш за другий день 3) склади результати 48 * 8 = 384 деталей перший день48 * 5 = 240 деталей у другий день384 + 240 = 624 деталі за 2 дні

СРОЧНОО

СРОЧНОО РІШЕННЯ ДИВИСЬ НА ФОТОГРАФІЇ Просто переносимо ікси вліво, а числа вправо і дужки розкриваємо1) х + 8х-13х-12х = 15,5 + 16,5-16х = 3216х = -32х = -2 2) 6х-2х-х-15х = 13-7-12х = 612х = -6х = -0,5

З одного яблуні зібрали 36 кг, а з іншого 24кг, всі яблука розклали в ящику по 6 кг в кожен скільки ящиків потрібно

З одного яблуні зібрали 36 кг, а з іншого 24кг, всі яблука розклали в ящику по 6 кг в кожен скільки ящиків потрібно 1) 36 + 24 = 60 (кг) всього2) 60: 6 = 10 (ящ)Відповідь: 10ящпотребовалось 1) 36 + 24 = 60 кг. яблук2) 60/6 = 10 ящиків потрібно

ЧОМУ ПРОДУКТИ ЗБЕРІГАЮТЬ У холодильнику

ЧОМУ ПРОДУКТИ ЗБЕРІГАЮТЬ У холодильнику Тому-що продукти можуть швидко зіпсуватися а молоко може менше ніж за 3 дні зіпсуватися а в холодильнику він якомога довше протримається якість продуктів в залежності від якості і вартості холодильника. Тому що вони в ньому довше зберігаються.

Висловіть 8,09кг в міліграмах грамах центнерах і тоннах

Висловіть 8,09кг в міліграмах грамах центнерах і тоннах У міліграмах: 8090000,в грамах: 8090в тоннах 0.00809 1) В 1 кг 1000000 мг; 8,09 кг х 1000000 мг / кг = 8090000 мг2) В 1 кг 1000 г; 8,09 кг х 1000 г / кг = 8090 г3) В 1 центнері 100 кг. 8,09 кг: 100 кг […]